Gitaarles afb

Gitaarlessen voor Starters

Basistechnieken trainen

Basistechnieken heb je op ieder speelniveau nodig. Ook als al heel ver gevorderd bent put je uit je basistechnieken. Het is dus zaak om deze basisvaardigheden heel goed te beheersen. Daarom moet je ze dagelijks trainen. Net zo lang tot ze ‘als vanzelf’ gaan.

Basistechnieken zijn vaardigheden die je van je gitaardocent leert. Thuis moet je ze dagelijks oefenen; trainen als een topsporter. Met de filmpjes op DeMuziekAdemie kun je meespelen om je technieken te trainen. Thuis, op de tijden die je het beste uitkomen. De gitaarlessen in DeMuziekAdemie zijn geen vervanging maar een verlengstuk van de gewone gitaarles.

Inhoud van een abonnement: Je kunt meespelen met filmpjes van Warm-up- en techniekstudies. Rustig oefenen op de basistechnieken die je van je docent geleerd hebt. Oefeningen voor het lezen van bladmuziek. Je hebt de tijd om akkoorden en toonladders nu eens echt goed te leren.

Een jaar lang toegang tot alle meespeelfilmpjes voor startende gitaarleerlingen voor een eenmalige prijs. Kijk hiervoor op de

Bestelpagina